Phoenix flight simulator have honey bee cp3?

2 posts   •   Page 1 of 1
lewisoffroad
New Pilot
 
Posts: 32
Joined: Wed Jul 21, 2010 7:38 pm
Location: Linconshire

Phoenix flight simulator have honey bee cp3?

by lewisoffroad » Thu Sep 30, 2010 5:48 pm

i am thinking of getting the phoenix flight simulator, because i keep crashing my honey bee and it would be cheaper to get this, so i was wondering if it has the honey bee cp3 on it?

User avatar
Stubbsy
Flight Commander
 
Posts: 444
Joined: Sun Jun 27, 2010 2:24 am
Location: North Wales

by Stubbsy » Thu Sep 30, 2010 6:34 pm

Stock phoenix 2.5 version (latest) has the HBK 2 on it but no cp3. That doesnt mean that you cant download the extra model from somewhere else on the net though! - Just dont ask me where! :?
- - Ben - -
In the Hangar:
TT Titan Raptor 50 V3
Century GL450se
Trex 250 Chinese weight mod - Ds420
Hughes scale 500 fuse
BladeZ Airwolf + Syma S026 Chinook
Fixed wing stuff
Spektrum Dx7
Phoenix Simulator

2 posts   •   Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest