FMS and windows 7

7 posts   •   Page 1 of 1
toastedone
New Pilot
 
Posts: 16
Joined: Sun Dec 06, 2009 2:19 pm
Location: Manchester - United Kingdom

FMS and windows 7

by toastedone » Sat Dec 12, 2009 10:13 am

I take it FMS is the sim you get with HBFP, I am expecting delivery of my heli today, it is my first heli and i want to practice on a sim first, Is there a way to get this sim to work with Windows 7?

User avatar
dbcisco
Group Captain
 
Posts: 1691
Joined: Mon Aug 06, 2007 8:56 am
Location: Lansdale PA USA
Website: http://dbcisco.com

by dbcisco » Tue Dec 22, 2009 4:02 am

Yes, its FMS. I believe there is .dll file you need for win7. Do a google search for FMS on win7, you should find a great deal of info.
Duane Brocious, CCAI

mCX, MX-400, Century 3D Elite
T-rex 450 being built
1/48 Scale Apache (avatar pic)
Lots of Coaxials and FPes!
Futaba 6EXHP, LP5DSM
RF-G3 thru 5, AFDP, FMS, Reflex,Phoenix

User avatar
heliguy.com
Site Owner
 
Posts: 1001
Joined: Sun Mar 13, 2005 6:27 am
Location: Alnwick, Northumberland
Website: http://www.heliguy.com

by heliguy.com » Tue Jul 12, 2011 6:32 am


deadsimple
New Pilot
 
Posts: 9
Joined: Wed Jun 29, 2011 3:39 pm
Location: UK

nvidia issue

by deadsimple » Thu Sep 15, 2011 2:18 pm

I'm having problems with the nvidia graphic and fms, any suggestion will be appreciated
A Ali

JayWonser
New Pilot
 
Posts: 39
Joined: Mon Aug 15, 2011 2:46 pm
Location: Longview, Wa.

Re: nvidia issue

by JayWonser » Tue Sep 20, 2011 4:54 am

deadsimple wrote:I'm having problems with the nvidia graphic and fms, any suggestion will be appreciated




I HAD TO DISABLE THE "TEXTURE" IN THE DROP DOWN MENU ONCE YOU HAVE OPENED THE PROGRAM.

marble
New Pilot
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 27, 2013 12:25 am

by marble » Sun Jan 27, 2013 12:51 am

I was having the same issue when using windows 7. The program works but the display was garbled. I can confirm that removing the textures option fixed this issue for me. Thanks!

shadango
New Pilot
 
Posts: 3
Joined: Sun Aug 18, 2013 6:26 pm

by shadango » Sun Aug 18, 2013 6:34 pm

We cant get the FMS included with our Esky heli to run at all.....arror message ....Windows 7.

And all the download sites I have tried seem to be broken.

7 posts   •   Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests